NASEB TAK PATAH GIGI MAKAN BESI,AIMAN KENE SHOCK⚡️‼️ #mukbangmalaysia #funny #eatingshow

Просмотров: 260 372

Nor Ranita

20 октября 2022

Mohamad Hafiz

Mohamad Hafiz

2 дня назад

Aiman orang apa mcm indonesia pun ada


Regita Sitha Utami Rizsha

Regita Sitha Utami Rizsha

4 дня назад

😢


ahmad shahfuan

ahmad shahfuan

1 неделя назад

Apa benda la dok setan2.. Dok bongok2.. Depan anak kot.. Ni anak aku dok tgok.. Aku dengar je dari tepi. Done block.


Qaisara Ariana Haziq

Qaisara Ariana Haziq

1 неделя назад

tarik lah cepat


Qaisara Ariana Haziq

Qaisara Ariana Haziq

1 неделя назад

makan itu tangan kanan


Miza Miza

Miza Miza

2 недели назад

beli yang mana kak


Awang Sudirman

Awang Sudirman

2 недели назад

❤️❤️❤️❤️🤞


Aminur Hafiz

Aminur Hafiz

2 недели назад

Aiman asyik buat hal je 🤣🤣🤣🤣


zakaria azman

zakaria azman

2 недели назад

Make dia ni kne blajo bahasa yg baik sikit. Nk ajar anak2 n peminat kne yg elok2.. Jgn ckp bodo... Speak meninggal..... Apa tu...besok anak2 pandai ckp bodo kt ibubapa


sophia addin

sophia addin

2 недели назад

Buat la konten kondok Dan samyam


ziana znan

ziana znan

3 недели назад

Jangan banyak kan gado lee😂


Nur Amira Rasyiqah

Nur Amira Rasyiqah

3 недели назад

hahahahah😂🤣🤣kesian aiman pegang benda tu kesian caca jahat la korang ni dua dua buli caca🙂


RENSTARMIN vana vani official cute imut

RENSTARMIN vana vani official cute imut

4 недели назад

Tak pantes lah awak sama suami awak jangan manggil dia setan


faizan emellia

faizan emellia

1 месяц назад

Kenapa laaaa garang sangat -_-


Irfan Danish

Irfan Danish

1 месяц назад

Abang sabala says tahu perasaan abang Jena panggil setan


asyraf syuwari

asyraf syuwari

1 месяц назад

Aku mahu makan besi boleh


Nursyafiqah nabila Nabila

Nursyafiqah nabila Nabila

1 месяц назад

Bukan sangkok setan cangkok hahahhaha😂


Khaulah umar

Khaulah umar

1 месяц назад

Page ni tak sesuai untuk budak2, banyak mencarut, sesiapa yang ade Ankara tgok ni block jela


Сейчас смотрят
Смотрите далее

BLACK VS PINK FOOD THEMED BATTLE! 🖤💔 MUKBANG MALAYSIA

Elfie Studios

9 месяцев назад

PALING TAK RILEX MAKAN BEAN BOOZLED😨‼️

Nor Ranita

2 месяца назад

Популярные видео
Copyright © Video-stb.ru

На нашем сайте вы можете посмотреть видео со всех уголоков планеты на любой вкус - от музыкальных клипов до мировых новостей! Добро пожаловать на video-stb.ru

webmaster@video-stb.ru Наша почта для ваших пожеланий и связи с нами.